Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια : Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά / Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.

Απεργια Πλοια : Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά / Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς.

Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια.

Απεργία 3/6: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Απεργία 3/6: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια from www.ieidiseis.gr
Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης.

Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ.

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - 24ώρη απεργία ...
Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - 24ώρη απεργία ... from www.newsit.gr
Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της.

24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε:

Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της.

Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η ναυς, της νεώς, πληθ.:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ : Συντάξεις Μαρτίου- ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ : Συντάξεις Μαρτίου- ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια ... from images32.inewsgr.com
Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του.

Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24.

Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών απεργια. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό.